برای کیک:

2 تخم مرغ

1 لیوان شکر

3/4 لیوان آرد

6 قاشق غذاخوری کره، آب شده

160 گرم شکلات تلخ یا شیری، آب شده

1/2 قاشق چایخوری وانیل

1/4 قاشق چایخوری نمک

-

برای موس موزی:

2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

10 قاشق غذاخوری آب

100 گرم(حدود نصف لیوان) شکر

400 میلی لیتر خامه(بهتره از خامه های قنادی استفاده کنین، فقط اونوقت مقدار شکر رو حذف کنین)

2 عدد زرده تخم مرغ

1ونیم لیوان پوره موز(2-3 موز)

-

برای لایه سوم:

1 بسته ژله با طعم موز

1 لیوان پوره موز(1-2 موز)

3-4 قاشق غذاخوری شکر

-

برای تزیین:

موز،برگ نعناع،خامه فرم گرفته(اختیاری)

-

برای کیک،کره و شکلات آب شده رو مخلوط کنین و بزارین سرد شه، شکر و تخم مرغ هارو خوب بزنین، مخلوط شکلاتی که ولرم هستش رو اضافه کنین، بعد آرد، نمک و وانیل رو که باهم مخلوط کردین و الک کردین رو اضافه کنین در سه مرحله و با لیسک مخلوط کنین (در رسیپ گفته بود حین هم زدن، آرد رو کم کم اضافه کنین و بعد مخلوط شکلاتی رو بریزین و بعد نمک و وانیل رو اضافه کنین و حدود 2-3 دقیقه بزنین تا یکنواخت شه).کیک رو داخل قالب کمر بازشو که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و 25-30 دقیقه در فر گرم شده 190 درجه بپزین و بعد دربیارین و 10 دقیقه بزارین سرد شه.

برای موس، خامه رو بزنین تا فرم بگیره، در ظرف دیگه زرده هارو بزنین، از طرفی، شکر و 5 قاشق غذاخوری آب رو بریزین داخل تابه روی شعله،بعضا هم بزنین تا هم شکر حل شه و هم خیلی کم بجوشه و گرم شه اما کاراملی نشه.این شیره رو که داغه رو کم کم به مخلوط زرده ها اضافه کنین و هم بزنین بعد این مخلوط رو کم کم به خامه زده شده اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین.5 قاشق غذاخوری آب رو با ژلاتین بصورت بن ماری حل کنین (در رسیپ گفته بود، 5 قاشق آب رو بجوشونین و ژلاتین رو اضافه کنین و صبر کنین تا کاملا حل شه)بعد ژلاتین رو به مخلوطی که درست کردین اضافه کنین و هم بزنین.پوره موز رو هم اضافه کنین و هم بزنین خوب.اگه موس شل باشه، بزارین یخچال تا سفت تر شه بعد کیک سرد شده رو داخل قالب کمر باز شو بزارین و موس رو روش بمالین بعد بزارین یخچال تا سفت شه کمی.

موز هارو با شکر داخل مخلوط کن پوره کنین، از طرفی ژله موز رو درست کنین(اول با 1 لیوان آب جوش کاملا مخلوط کنین بعد با 1 لیوان آب سرد مخلوط کنین).نصف ژله رو با پوره موز مخلوط کنین و روی موس بریزین و 5-10 دقیقه بزارین یخچال بعد دربیارین و روش حلقه های موز رو بزارین و نصف دیگه ژله رو روش بریزین و حداقل 3-4 ساعت بزارین یخچال تا ژله بگیره.


دانستنی ها رو ,کنین ,موز ,مخلوط ,قاشق ,هم ,کنین و ,اضافه کنین ,قاشق غذاخوری ,مخلوط کنین ,هم بزنینمنبع

تبلیغات

تفاوت لوگو و آرم در چیست

طراحی استند تبلیغاتی

دانلود آهنگ شهاب مظفری ستایش متن آهنگ

موس کیک موز

داشتن دفترچه خاطرات، سلامت جسمی را تقویت میکند

کیک قهوه

مشخصات

آخرین جستجو ها

انواع شلنگ های صنعتی کفش کردی سایت ادبی شهید رابع استهبان تعمیرات ماشین های اداری فروشگاه اینترنتی دانلود کتاب آموزش آرایشگری زنانه نهایی 99 آسمان مجازی آران بهترین مرکز شنوایی سنجی باشگاه خبرنگاران | خبر گزاری فارسی