سایز قالب: 25

5 عدد تخم مرغ در دمای محیط

کره 250 گرم

شکر 250 گرم معادل 1 و 1/4 پیمانه

شیر 60 گرم معادل 4 ق غ در دمای محیط 

نسکافه 2 ق چ 

پودر کاکائو 2 ق چ 

قهوه ی دم کرده ی داغ 20 گرم 

آرد 2 پیمانه سر پر 

وانیل 2 ق چ 

بیکینگ پودر 2 ق چ 

نمک نوک ق چ 

برای آیسینگ قهوه (کرم روی کیک) :

قهوه ی دم کرده ترجیحا اسپرسو 2 ق غ 

پودر قند 1 پیمانه 

مقداری دانه ی قهوه برای تزیین

 

کره و شکر و وانیل رو بزنید تا نرم و یکدست شود, در ظرف دیگری شیر و تخم مرغها رو با چنگال مخلوط کرده و کم کم به کره و شکر اضافه کنید و بزنید. 

آرد و بیکینگ پودر و نمک الک شده رو کم کم اضافه کرده و آروم مخلوط کنید. اصلا تند یا زیادی نزنید چون پف کیک میخوابه. 

مایه رو به دو بخش مساوی تقسیم کنید. در یک کاسه نسکافه, قهوه ی داغ و پودر کاکائو رو مخلوط کنید. این مخلوط رو به نصف مایه کیک اضافه کنید. نصف دیگه سفید میمونه.

قالب رو چرب و آرد پاشی کنید, یک لیوان از مایه ی سفید و کنارش یک لیوان از مایه ی کاکائویی بریزید. وقتی تمام شد با قاشق کمی مخلوطشون کنید ولی نه اونقدر که طرحش برهم بریزه 

در فر گرم شده با دمای 0,به مدت 40 دقیقه بپزید. 

وقتی کیک پخته و خنک شد, آیسینگ روی کیک رو آماده کنید. 

پودر قند و قهوه ی داغ رو روی شعله ی ملایم مخلوط و انقدر بهم بزنید تا کرم مانند و غلیظ و یکدست بشه. وقتی خنک شد روی کیک بریزید و تزیین کنید.


دانستنی ها رو ,ی ,ق ,قهوه ,کیک ,پودر ,ق چ  ,2 ق ,قهوه ی ,روی کیک ,ی داغمنبع

تبلیغات

تفاوت لوگو و آرم در چیست

طراحی استند تبلیغاتی

دانلود آهنگ شهاب مظفری ستایش متن آهنگ

موس کیک موز

داشتن دفترچه خاطرات، سلامت جسمی را تقویت میکند

کیک قهوه

مشخصات

آخرین جستجو ها

راهنمای بارداری تخفیف آرلیس قفس بورس تهران کیانقش سختی گیر رزینی هر چی که بخوای فناوری اطلاعات مجموعه هیراد رایان افزار